ДОМА НОВОСТИ

Цеца го развеа Македонското знаме во Скопје

На вчерашниот концерт на Цеца во спортскиот центар “Борис Трајковски” се случи нешто неочекувано, гест кој беше поздравен со овации од страна на присутната публика.

Од страна на присутните на Цеца и беше фрлено Македонското знаме а таа без двоумење го стави на себе и продолжи со пеење!

За аналитичарите голем гест е во оваа ситуација да развееш Македонско знаме и да дадеш поддршка за самостојна и независна Република Македонија, да еден вид поддршка!

 

zname_-_02

Фото:Телеграф.МК