zabrana-za-kamioni-na-pravecot-mavrovo-debar-i-na-gjavato-227298
ДОМА НОВОСТИ

Забрана за камиони на Плетвар

Воведена е забрана за сообраќај на тешки моторни возила на планинскиот премин Плетвар, информира Автомотосојузот на Македонија.

Забраната е воведена во 10:30 часот.