unnamed
ДОМА ИНТЕРЕСНО

Крзнените другарчиња ве молат за помош!

Нашите крзнени другарчиња имаат потреба од вашата помош. И тие како и ние луѓето имаат потреба од топол дом, малку квалитетна кучешка храна и некое топло кебенце. Доколку сте во можност, да помогнеме, кој колку може и кој колку сака!

Најпотребна во моментов е кучешката храна која е неопходна за едно куче да може да преживее. За вашите донации може директно да се обратите на оваа фан страна:Иницијатива за основање на ЗЗЖ во Прилеп

Секој денар, секое парче храна, секое кебенце и малку витамини се добредојдени.

Ви благодариме на разбирањето!