x30359130576523682_5
ДОМА ИНТЕРЕСНО

Северина на испрашување во полиција

Хрватската пејачка Северина е сослушана во полиција поради тужбата за занемарување на детето кое ја поднел пореншниот сопруг Милан Поповиќ, пишуваат медиумите во Србија.

Пред неколку дена Северина во придружба на адвокат дала изјава во полицијата бидејќи обвинителството барало објаснување по тужбата.