donald-trumps-brilliant-daughter-ivanka-is-a-businesswoman-and-mom
ДОМА ИНТЕРЕСНО

“ДојдиВиди” во домот на Иванка Трамп во Вашингтон

Каде живее Иванка Трамп? Во Вашингтон! Како изгледа новиот дом? Погледнете ги фотографиите подолу:

screenshot_1

screenshot_2

screenshot_3

screenshot_4

screenshot_5

screenshot_6

Фото:ЦРНОБЕЛО