super-kim-kardashian-hd-wallpaper
ДОМА ИНТЕРЕСНО

Жена платила 10.000 долари за да има задник како Ким Кардашијан!

Марлен Чинеа е 36-годишната жена која потрошила повеќе од 10.000 долари за „бразилски задник“, односно за задник кој повеќе ќе личи како познатиот на Ким Кардашијан.

sakajki-da-lici-na-kim-zena-platila-10-000-dolari-za-da-i-vbrizgaat-masti-vo-zadnikot-2

„Ким е едноставно прекрасна, па затоа ја користев како пример. Сè што ќе облече ѝ стои прекрасно.“

Чинеа процесот го почнала преку вежби, но сфатила дека никогаш нема да го постигне посакуваниот резултат.

Тогаш се решила за исхрана со која ќе накачи неколку килограми, па речиси 2 килограми од мастите во телото и биле вбризгани во задникот.

„Бразилското подигање на задникот е многу честа процедура во последниве години во САД. Сите ѕвезди имаат облини и не постои вежба која ќе ви го овозможи тоа, затоа, или си надарен со облини или ги добиваш преку зафати и операции.“

sakajki-da-lici-na-kim-zena-platila-10-000-dolari-za-da-i-vbrizgaat-masti-vo-zadnikot-4

Извор : crnobelo.com